Winns AS

Winns leverer varmepumpe- og kjøleløsninger basert på naturlige kuldemedier offshore, og selger energi som en tjeneste til ulike typer næringsbygg.

Winns er et fremtidsrettet energi- og teknologiselskap som ble stiftet i 2010, har 16 ansatte og omsatte for 21 millioner kr i 2021. Selskapet har hovedkontor i Trondheim, og avdelingskontorer i Vestland, Rogaland og Viken. 

Winns Offshore utvikler rene og naturlige varme – og kjølesystemer basert på CO2, nesten uten utslipp og med svært liten klimapåvirkning. De egenutviklede kjøleanleggene er et klimavennlig alternativ til konvensjonelle maskiner som baserer seg på kjemiske kuldemedier. Avdelingen har høy kompetanse og lang erfaring med leveranser til sektoren.
 
Winns Energy installerer rene energisentraler med CO2-varmepumper som produserer varme og kjøling i ulike typer bygg med vannbåren varme. Kundene får fast, forutsigbar pris og reduserer samtidig klimagassutslippene betydelig. Winns tar investeringen, drift og vedlikehold. Tjenesten er relevant for hoteller, industribygg, næringsbygg, borettslag, skoler, gartnerier, vaskehaller og bakerier. 
 
Winns mener rene energisentraler og nærvarme i store bygg er et av verdens enkleste og mest kraftfulle klimatiltak i vår tids største dugnad. 

Winns AS
Bassengbakken 4
7042 Trondheim
www.winns.no
E-post: hei@winns.no
Telefon: 40 09 35 00