Flexit AS

Flexit utvikler, produserer og markedsfører energieffektive tjenester og løsninger for ren og frisk luft til boliger og yrkesbygg.

Flexit ble etablert i 1974, har 155 ansatte og omsatte i 2017 for 471 millioner kr. Det viktigste markedet er Norden, og produktene er spesielt utviklet for nordiske forhold med kaldt klima.

Flexit er markedsleder innen boligventilasjon og sentralstøvsuger, og tilbyr også løsninger for oppvarming og varmt tappevann: Inneklimasentralen Flexit EcoNordic forsyner boliger med balansert ventilasjon, tappevann og varme - alt integrert i én sentral.  

Flexit tilbyr produkter, tjenester og løsninger til boligmarkedet, byggevaremarkedet og det profesjonelle ventilasjonsmarkedet. Hovedkontoret ligger i Ørje, og selskapet har et nettverk av ulike distributører til markeder i blant annet Baltikum, Nederland og store deler av Øst-Europa.

Flexit AS
Televeien 15
1870 Ørje
www.flexit.no
E-post: kundeservice@flexit.no
Telefon: 69 81 00 00

VVSaktuelt 18. mars 2021: - Godt inneklima blir enda bedre i skyen: https://www.vvsaktuelt.no/godt-inneklima-blir-enda-bedre-i-skyen-190630/nyhet.html