ABK-Qviller AS

ABK-Qviller AS er Norges største distributør og kompetansesenter for varmepumper, klimakjøling, befuktning og systemer for effektiv varmefordeling i bygg.

De omsatte for 787 millioner kr. i 2022 og er 135 ansatte. I tillegg til deres hovedkontor på Brobekk i Oslo finnes lokale kontorer i Bergen, Trondheim, Stavanger, Larvik, Hamar, Bodø, Fredrikstad og Ålesund.

Kundene til ABK-Qviller er faghandlere og entreprenører. Det tilbys utvidede pre- og ettersalgstjenester både sentralt og i felt.  

I samarbeid med Norsk Varmepumpeforening tilbys F-gass kurs og sertifisering i kategori 2.

Kundene har tilgang til utvidede tjenester via nettstedet abkqviller.no som foruten netthandel og dokumentasjon for over 6000 produkter, finnes moduler for teknisk support, leadsportal, mine anlegg, kursportal, dimensjoneringsverktøy og handlelister.

De har også en egen avdeling som leverer løsninger og produkter for anleggssektoren relatert til energiopptak, nærvarmerør, og borstål for energiboring i tillegg til boring for fundamentering.

ABK-Qviller er en del av det svenske børsnoterte ESG selskapet NIBE Industrier AB med 21 000 ansatte i 30 land og en omsetning på 40 milliarder SEK.
 

ABK-Qviller AS
Postboks 64 Vollebekk
0516 OSLO 
www.abkqviller.no
E-post: post@abkqviller.no
Telefon: 23 17 05 20