Varmepumpeinfo.no er nå etablert som startside

For litt over 1 år siden lanserte NOVAP (Norsk Varmepumpeforening) forbrukernettsiden Varmepumpeinfo.no og nettsiden har på den korte tiden rukket å etablere seg som et viktig nettsted både for forbrukere og andre i varmepumpebransjen.

- Vår målsetning har hele tiden vært at www.varmepumpeinfo.no skal være startsiden for alle som vurderer å kjøpe eller allerede har installert varmepumpe i boligen, kan informasjonssjef i NOVAP Ingrid Røeggen fortelle. - Og da er det ekstra morsomt at nettsiden allerede har hatt så stor suksess. Røeggen kan fortelle at i 2010 var det totalt 83 413 besøk på nettsiden og at tallet er stigende.

Til og med kvinnemagasiner henviser til Varmepumpeinfo.no

- Det er mange store aktører som henviser til nettsiden vår som for eksempel Oslo Kommune, Enova og Grønn Hverdag, fortsetter Røeggen. - I tillegg henviser ofte media til nettsiden når de skriver om varmepumper rettet mot forbrukere, noe som skjer ofte. Denne uken har til og med kvinnemagasinet KK henvisning til Varmepumpeinfo.no, noe som viser at NOVAP har lykkes med å spre informasjon om nettsiden.

Nettsiden ligger på 1.siden til Google

Røeggen påpeker at det er spesielt hyggelig for alle forhandlerne som er NOVAPgodkjent og dermed er oppført på denne nettsiden. – Vi har fått tilbakemeldinger fra forhandlere som sier de merker stor pågang med henvendelser fra forbrukere som ønsker tilbud gjennom Varmepumpeinfo.no. I og med at nettsiden også har fått en god plassering på 1.siden i Google på de fleste varmepumperelaterte søk, finner de som søker etter informasjon på Internett også fram til nettsiden.

Selv om NOVAP er meget fornøyd med hvordan nettsiden har vunnet terreng, så skal de fortsette å jobbe videre med siden. – Det er alltid ting man kan forbedre, sier Røeggen, og vi mottar stadig innspill til temaer det kan være aktuelt å skrive om. Hun legger til at de ønsker alle seriøse varmepumpefirmaer velkommen til å søke om å bli NOVAPgodkjent forhandler slik at de også får en oppføring på Varmepumpeinfo.no.