Varmepumpeinfo.no med rekordhøye besøkstall

Norsk Varmepumpeforening (NOVAP) har nå lansert ny design på varmepumpeinfo.no. Målet med nettsiden er å gi forbrukere uavhengig og kvalitetssikret informasjon om varmepumper. 

Siden lanseringen av varmepumpeinfo.no i oktober 2009 har nettsiden blitt stadig mer populær. I 2010 hadde nettsiden mer enn 83 000 besøkende. Ved utgangen av august i 2011 har det vært en gjennomsnittlig økning i besøkstallene på 74 prosent i forhold til fjoråret.

Stort informasjonsbehov

Varmepumpesalget har de siste årene ligget stabilt på over 80 000 enheter, og det er nå mer enn 600.000 husstander i Norge har installert varmepumpe Målgruppen til varmepumpeinfo.no er de som vurderer å kjøpe varmepumpe, samt de som allerede har en varmepumpe i sin bolig.

– En populær funksjon på nettsiden er muligheten for å søke etter NOVAPgodkjente forhandlere lokalt, dette er et en ordning som gjør det enklere for forbrukeren å orientere seg i markedet, sier Bård Baardsen, daglig leder i NOVAP.

Aktiv i sosiale medier

I tillegg til nettsiden kan man nå også finne varmepumpeinfo.no på Facebook.

– På Facebook har vi en kanal for direkte kontakt med forbrukere, på veggen vår svarer vi på spørsmål som kommer inn direkte fra forbrukere, sier Bård Baardsen.

Videre utvikling:

– Fremover vil vi prioritere både å holde sidene oppdatert og videreutvikle siden med nytt innhold da vi går nå inn i en travel tid med tanke på kjøp og installasjon av varmepumper, sier Bård Baardsen.

Se den nye designen for varmepumpeinfo.no

Varmepumpeinfo.no med ny design