Vant tur til Madrid eller Barcelona

- Strålende! Dette gjorde virkelig dagen min, utbrøt Jens-Harald Iversen fra GK Norge AS som vant en tur til Madrid eller Barcelona med billetter til fotballkampen mellom Real Madrid og Barcelona.

Vinneren av denne premien ble trukket ut blant de som hadde meldt seg på Varmepumpekonferansen 2013 i løpet av fredag 5. april. – Vi er svært glade for at mange i år har vært tidlig ute med sin påmelding til varmepumpekonferansen, og at vi allerede nå har mer enn 130 påmeldte. Det at mange er tidlig ute med sin påmelding gjør planlegging og gjennomføring av konferansen enklere for oss som arrangør, sier Bård Baardsen i Norsk Varmepumpeforening.

NRL bistod NOVAP med trekningen

Det var Ole Larmerud hos NRL som foretok trekningen av forhåndspremien, og det var en av de mange som hadde meldt seg på samme dag som fristen for hurtigsvarspremien gikk ut som vant.

Ole Larmerud trekker vinneren av hurtigsvarspremien!

Teknisk direktør Ole Larmerud fra NRL fikk æren av å trekke den heldige vinneren av en 3 dagers tur for to til Madrid eller Barcelona med billetter til El Clásico. Foto: NOVAP

Stor interesse for Varmepumpekonferansen

Det er et spennende program som presenteres 25. april med mange gode samarbeidspartnere og sponsorer. Polfarer Børge Ousland kommer også og vil holde sitt foredrag Kalde Fakta om klimaet.

Fortsatt mulig å melde deg på

Det er fortsatt mulig å melde seg på konferansen som avholdes på i UBC-salen på Thon Hotel Ullevaal Stadion, det blir en innholdsrik dag som avsluttes med god mat og underholdning.

Konferansen begynner kl. 09:30 med registrering fra 09:00 og er ferdig til ca. 17:30.

For mer informasjon om konferansen og påmelding, se NOVAPs hjemmeside.