NOVAP satser stort på F-gass kurs i høst

Norsk Varmepumpeforening (NOVAP) var blant de første som ble godkjent av Isovator som eksamenssenter for F-gass, og vi er blant de som til nå har sertifisert flest i Norge. NOVAP tilbyr også kurs på flere nivåer før man går opp til F-gass eksamen.

NOVAP har det siste året brukt mye ressurser på å oppdatere kursmateriell, kjøpe inn utstyr til kurs og legge til rette for at flest mulig skal bli F-gass sertifisert denne høsten. Alle som skal montere varmepumper av typen split-anlegg etter 1. september 2013 må være F-gass sertifisert.

Høy kapasitet på F-gass sertifisering

NOVAP har lagt til rette for at så mange som 160 personer skal bli F-gass sertifisert denne høsten i forbindelse med kurs i luft/luft varmepumper og nye F-gass kurs. Vi tilbyr også spesialtilpassede kurs for større bedrifter.

For å se oversikten over alle kommende kurs anbefaler vi vår kursoversikt.

Nytt utstyr

NOVAP har som krav at utstyret som brukes på kursene skal være av høy kvalitet. Dette gjelder også varmepumpene som vi har de praktiske øvelsene på. I tillegg til varmepumper som brukes ved sertifisering i kategori 2 har vi nå også to kulderigger for de som skal gå opp i eksamen for kategori 1.

Oppdatert kursmateriell

Kursmateriellet har det siste året blitt oppdatert i forbindelse med at kursene skal lede frem til en F-gass eksamen. Alt kursmateriell blir løpende oppdatert når det skjer endringer.

Øvrige kurs

NOVAP har også egne kurs for varmepumper mot vannbårne systemer og for rådgivere som skal prosjektere varmepumper.
 

Vi ønsker herved velkommen til kurshøsten 2012! Har du spørsmål eller innspill så send gjerne en e-post til novap@novap.no.

Vakuumeter Nitrogen