Stor interesse for Jus Fagseminar

NOVAP arrangerte 14. februar Jus Fagseminar med fokus på varmepumper, seminaret hadde 35 deltakere og var meget vellykket.

Einar Heiberg fra Advokatfirmaet Seland DA

Tilsammen har nesten 300 personer deltatt på dette populære seminaret som tar for seg relevante lover og regler ved salg av varmepumper. På seminaret tirsdag 14. februar var både forhandlere og importører representert som deltakere.

Godt samarbeid

Helt siden 2003 har NOVAP samarbeidet med Einar Heiberg og Advokatfirmaet Seland DA. I tiden fremover vil det også bli utviklet standardkontrakter som medlemmer og NOVAPgodkjente forhandlere kan bruke.

Færre saker om varmepumper

Ifølge Forbrukerrådet har det vært en nedgang i antall henvendelser ang. varmepumper de siste 3 årene. - Dette er en veldig bra utviklig og økt kompetanse i det praktiske arbeidet og på avtaler med kunder vil bidra til at dette tallet fortsetter å synke, sier sier Bård Baardsen i NOVAP.

Gode tilbakemeldinger på seminaret

Tilbakemeldingene fra kursdeltakerne var meget bra, en kursdeltaker sier følgende om kurset. "Svært spennende tema. Inspirerende og lærerikt seminar. Terningkast 6!"