Skreddersydde nettsider fra Pragmatik Solutions

Pragmatik Solutions har jobbet tett med mange varmepumpeforhandlere og har spesialisert seg på å levere komplette nettsideløsninger til aktører i denne bransjen.

Presentasjonssider for varmepumpeforhandlere

Som regel, det første stedet en kunde sjekker før de gjør et kjøp i dag er forhandlerens nettsider og derfor er det viktig å gi riktig beskjed til sine kunder gjennom disse. Med andre ord - nettsider som gir et rent, ryddig og profesjonelt inntrykk til kunden vil i høyere grad bygge tillit og gjøre det mer sannsynlig at en kunde velger nettopp denne bedriften fremfor en annen. Utdaterte nettsider gir motsatt inntrykk. Hjemmesider er en investering i bedriftens markedsføring og bør brukes aktivt for å øke verdien og konkurransedyktigheten til bedriften.

Pragmatik Solutions tar alltid sikte på å utvikle nettsider som får frem bedriftens budskap og identitet på en tidsriktig, informativ og effektiv måte. Etter å ha jobbet spesielt mye med varmepumpeforhandlere har vi bygget opp mange erfaringer om hva som er viktig å få fram i denne bransjen, og kan med dette veldig raskt og enkelt skreddersy nettsider til nye forhandlere. Vårt mål er å alltid øke synligheten og verdien av våre kunders merkevare.

Nettbutikk/produktgalleri

Mange forhandlere velger i dag å lenke til produsenten sine nettsider når det kommer til å vise frem produktene de selger, siden dette er så enkelt som å klistre inn en lenke på nettsida. Ulempen med dette er at man sender potensielle kunder vekk fra ens egne nettsider og åpner døren for at kunden finner en annen forhandler i stedet. Med nettsider fra Pragmatik Solutions åpner man døren for å veldig enkelt sette opp egen nettbutikk for sine produkter og tjenester. Enten man ønsker salg direkte over nett, eller man ønsker et meget praktisk utstillingsvindu hvor man kan lenke til enkeltprodukter i epost eller annen markedsføring - så er en nettbutikkmodul med ens produkter og tjenester en god måte å øke nettsidenes, og dermed bedriftens, seriøsitet og attraktivitet på nett.

Utvikling/support

Flere forhandlere vegrer seg for å opprette eller skifte ut sine eksisterende nettsider, siden de er redd for at dette vil kreve mye tid og ressurser som heller kan brukes på annet arbeid. Noen mangler også logo, bilder og annet materiell som er essensielt for bedriftsider. Andre bekymrer seg for fremtidige oppdateringer - at dette skal være en knotete eller kostbar affære.
Heldigvis tar vi av oss 99% av utviklingsarbeidet på nye nettsider, og gir våre kunder friheten til å involvere seg så lite eller så mye som de måtte ønske. For nyetablere forhandlere som ikke har fått skaffet nødvendig materiell er vi behjelpelige med logodesign, bilder og tekst. Hva angår oppdateringer så gir vi kunder valget mellom å få laget et kort videoklipp som viser hvordan de selv kan redigere nettstedet (veldig enkelt) eller så tilbyr vi supportavtaler eller support ved behov. Alt er strømlinjeformet for å gjøre dette til en så enkel prosess som mulig. Fra start til slutt bruker vi stort sett 2-6 uker på å utvikle et ferdig nettsted.

Medlemsrabatt

NOVAP-godkjente forhandlere får gjennom sitt medlemskap 40 % rabatt på komplette nettsideløsninger levert av Pragmatik Solutions. Vi har laget en enkel oversikt med 3 pakkeløsninger som skal gi enhver forhandler det essensielle for å lykkes på nett:
www.pragmatik.no/novap

Kontaktperson Pragmatik Solutions

Sturla Røysland, daglig leder for P.S.
900 33 854 / sturla@pragmatik.no
www.pragmatik.no