Nettbasert eksamen i F-gass hos NOVAP

Norsk Varmepumpeforening (NOVAP) er stolte av å være det første eksamenssenteret for F-gass i Norge som gjennomfører alle teoriprøver på pc.

Fordelen med løsningen som Isovator har utviklet er at kandidatene får resultatet med det samme uten manuell retting av prøvene..

Mer effektivt

NOVAPs kurssenter har bærbare datamaskiner tilgjengelig for alle kursdeltakerne som brukes til teorieksamen. Så snart kandidaten har gjennomført prøven blir det gitt beskjed om resultatet samt en oppsummering av hva kandidaten har gjort det bra på. Det er en stor fordel for kursdeltakerne at de kan gå hjem etter endt eksamen med resultatet i hånden.

Nettbasert teorieksamen i F-gass gjennomføres hos NOVAP

Fornøyde deltakere på kurs

NOVAP har mange fornøyde kursdeltakere og hittil har rundt 100 personer gjennomført F-gass sertifisering. Det har alltid vært kjedelig for deltakerne å måtte vente på resultatet fra teoriprøven i flere dager, så nå er vi sikre på at deltakerne på våre kurs blir enda mer fornøyde.

Tett program denne høsten

For å være sikre på å kunne dekke etterspørselen for F-gass sertifisering har NOVAP denne høsten satt opp kurs med totalt nesten 200 plasser. Nå er det opp til de som jobber med kulde- og varmepumpesystemer å melde seg på kurs og gjennomføre sin F-gass sertifisering innen fristen som er mindre enn ett år unna. NOVAP minner samtidig om at det i henhold til F-gass forordningen også er et krav til bedriftssertifisering, også for enkeltmannsforetak.

For full oversikt over kommende datoer, gå inn påNOVAPs kurskalender.